Польща назавжди відмовиться від українців: заробітчанам знайшли гідну заміну

Останнім часом заробітчани з України перестали бути настільки цінними для Польщі співробітниками, адже тепер вони не єдині мігранти, які працюють на благо економіки цієї країни.
З кожним роком у Польщу на заробітки приїжджає все більше білорусів. За даними видання Deutsche Welle, якщо у 2014 році польська влада видали громадянам Білорусі 1591 робочих віз, то в 2018 році цей показник досяг 50 тисяч.

Серіал "Кріпосна" викликав гнів українців: "Хто таке ла*но дивиться?"

Нещодавно в Україні показали телесеріал "Кріпосна", який отримав значний успіх. За інформацією прес-служби телеканалу, на якому транслювали серіал, він побив відразу кілька рекордів за кількістю глядачів і кращим серіалом березня серед українських телеканалів за останні 6 років. Однак не всім українцям він сподобався.

Парламент скасував перехід на літній час: залиште у спокої годинники

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У вівторок, 26 березня, стало відомо про те, що Європарламент ухвалив рішення про скасування перехід на літній і зимовий час у Євросоюзі, починаючи з 2021 року.

Яке свято 27 березня: чого не можна робити в цей день

У православному календарі це день вшанування пам'яті преподобного Венедикта Нурсійського, ігумена. Інші назви свята: «День Венедикта», «Венедикт», «Скотник», «Федір». Скотником день прозвали на честь домашньої худоби, у якої до цього дня відбувалася зміна шерсті й підшерстка.

Переможе в першому турі: Пальчевський назвав прізвище нового президента України

Український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що основним завданням України на даний момент є зміна існуючої олігархічної диктатури. І це єдиний шанс для молодого покоління українців зберегти державу.

"Якщо ви прихильник змін в країні, то у вас є 2 варіанти для голосування: Зеленський, який має велику народну підтримку, як кажуть соціологи, і Тимошенко" - заявляє Пальчевський.