У середу, 27 березня, у Вінниці стався неприємний випадок. У Службу порятунку надійшло повідомлення про те, що на пров. Турчановича у приватному будинку 25-річна жінка потребує допомоги.

Як виявилося, 1,5-річна дитина замкнув молоду маму на балконі. Рятувальники проникли в будинок через вікно і звільнили жінку.

Для рятувальної операції залучили чотирьох чоловік особового складу і одну одиницю спецтехніки.

Раніше повідомлялося, що в середу, 27 березня, стало відомо про те, що у Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик у місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, що знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рятувальники приїхали за вказаною адресою негайно і встановили, що на території поліклініки загорівся один з лікарських кабінетів.

Як з'ясувалося, загоряння було на першому поверсі, в кабінеті гінеколога. Рятувальники припустили, що в цьому приміщенні замкнуло проводку, після чого загорівся тапчан і вся документація.

Крім того, у середу, 27 березня, у Києві на території залізничної станції "Київ-Петрівка" на будівництві стався нещасний випадок, пов'язаний з обвалом будівлі.

Про це повідомляє Інформатор і публікує перші кадри з місця події.

У повідомленні йдеться, що у результаті обвалу постраждали троє осіб, які на момент обвалення перебували у приміщенні. Нещасний випадок стався близько 10:50.

Нагадаємо, у Дніпрі мнсники врятували жінку, яка впала в колодязь.

Раніше Знай.uа повідомляв, що перший день шкільних канікул закінчився трагедією для школяра з Чорткова. Хлопці веселилися, як раптом один з них заліз у высоконапряженную будку, щоб там сховатися. Це закінчилося для хлопчика трагедією – він буквально згорів живцем.

Також Знай.uа писав, на шахті "Надія" у Львівській області у результаті обвалу породи загинув гірник. Зараз вже відомо, що обвал породи стався на глибині приблизнно 500 метрів.