Блогероміністр, відома своїми настирливими і цинічними порадами мадам Уляна Супрун знову взялася за свою улюблену справу. Так, Супрун напередодні виборів президента України в Facebook роздала поради членам виборчкомів і спостерігачам, які працюватимуть під час голосування.

Супрун написала, що поради "допоможуть витримати добу, у якій мало сну, свіжого повітря і руху, зате багато людей і значна потреба в концентрації уваги".

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Візьміть їжу. Замовити піцу — не варіант. У день виборів знадобляться яблука, банани, курага, чорнослив і мандарини. Але тільки вуглеводами не обійтися, врятувати вас може білкова їжа: омлет, горіхи, сир, м'ясо. Пийте воду. Орієнтуйтеся на 3 літри для однієї людини, без урахування чаю і кави. Візьміть зубну щітку і пасту. Можливо, відчуття чистих зубів і доглянутості допоможе вам відчувати себе "свіже" і завадить марному перекусу", - написала Супрун.

Крім того в.о. голови МОЗ вважає за потрібне провітрювати ділянки для голосування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Відкривайте вікна повністю, коли провітрюєте, і закривайте їх пізніше. Це найефективніший спосіб. Ходіть, а не стійте. Візьміть аптечку, змінне і теплий одяг. Привітайтеся з колегами за руку - рукостискання викликає виділення нейромедіатора окситоцину, який допоможе вам відчути один до одного довіру ", - рекомендує Супрун.

Варто нагадати, що в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася з українцями способами зниження стану тривожності. Ця інформація особливо актуальна, за словами чиновниці, перед виборами. Відповідна публікація з'явилася в Facebook. Чиновниця написала, як напередодні виборів захистити себе від впливу стресу. Супрун пояснила, як зберегти свою нервову систему в умовах підвищеної громадянської активності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медична реформа є найобговорюванішою в Україні – вона стартувала в 2018 році і впроваджуватиметься поступово до 2020 року. Почалося все з первинної ланки медицини, в результаті якої більшість проблем зі здоров'ям жителів нашої країни вирішуватимуться сімейними лікарями. Але для цього необхідно підписати з ним декларацію. Зробити це можна, обравши лікаря за власним бажанням, прийшовши до нього з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Нагадаємо, рис може бути смертельно небезпечним: лікарі розповіли, чим саме.

Як повідомляв Знай.uа пити чи не пити: дієтолог розкрила секрети правильного споживання води.

Знай.uа писав, Супрун взялася вчити батьків надавати першу допомогу дітям при отруєнні.