Ім'я Наталя - одне з найбільш популярних імен в нашій країні. Воно красиве, звучне і ніжне, при цьому дівчата, названі цим ім'ям, виростають сильними, вольовими і розумними. Їх життя, як правило, довге і щасливе, насичена різними життєвими радощами.

Особливості характеру Наталії

Володарка цього імені від природи розумна і кмітлива. Крім цього, Наталії властива природна хитрість. Для неї не існує безвихідних ситуацій. Наталя завжди вкрай рішуча, ніколи не відступить від своєї мети, не кине справу на середині дороги. Всі важливі рішення Наталія приймає сама. Діти, а також і онуки обожнюють Наталю, їм з нею просто і легко. Вона щиро радіє перемогам і успіхам, причому не тільки своїм, а й чужим. Наталя – відмінний друг, вона завжди надасть допомогу в складній ситуації.

Характеристика іменинниці Наталі:

Від латинського «наталіс» – «рідний», але ще і від латинської назви свята різдва: «дієс наталіс» – «день різдва», «день народження». Наталя завжди зможе знайти вихід з будь-якого положення, нерідко вкрай неординарними методами. Рішуча, весела, але в той же час жіночна і лірична.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Привітання та листівки

З Днем Ангела Наталії мої найщиріші привітання,
Від всього серця, з побажаннями добра,
В здоров'ї й радості, сто років процвітання,
Любові, щастя та родинного тепла!

Твоє ім'я Наталка - найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

Хай Наталку нашу, ангел вберігає,
І в усьому, завжди, їй допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що синоптики налякали українців несподіваним прогнозом. Вони заявили про те, що в квітні жителів нашої країни чекає приємна і тепла погода, але все кардинально зміниться з приходом останнього місяця весни.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомо, що пост на Страсному тижні найсуворіший. У той же час існують деякі правила, які стосуються не тільки їжі, але також і внутрішнього стану людини.

Також "Знай.uа" писав, що Великий піст завершується святкуванням Великодня – одного з найулюбленіших свят християн. Українцям розповіли, скільки вихідних вони отримають в цьому році.