На одній з виборчих дільниць в Києві прийняли пологи, яка розташована в пологовому будинку Подільського району.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook журналістка Рена Назарова.

Варто відзначити, що пологи відбувалися близько десятої ранку, фактично відразу ж після того, як породілля встигла проголосувати на виборах президента.

"З приємного: на одній з дільниць, який в пологовому будинку на Подолі, майже годину назад народилася дівчинка. Породілля встигла виконати свій громадянський обов'язок, - написала автор поста.

У свою чергу прес-служба департаменту охорони здоров'я КМДА додали, що у всіх пологових будинках столиці створено умови для проведення голосування хворих, що не могли прийти до своєї дільниці.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Крім того зазначається, що до хворих, які за рекомендацією лікарів зберігають постільний режим, урни приносять члени виборчої комісії.

Варто нагадати, що передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

Нагадаємо, в неділю, 31 березня, відбудуться вибори президента України. Голосувати зможуть українці, які й не перебувають на території нашої держави. Однак це стосується не всіх. Українські політв'язні у Росії не зможуть віддати свій голос на цьогорічних виборах президента України 31 березня.

Як повідомляв "Знай.ua", вдова американського сенатора Джона Маккейна приєдналася до делегації міжнародних спостерігачів за президентськими виборами в нашій країні, організованої міжнародним республіканським інститутом США.

Також "Знай.ua" писав, що майбутні вибори президента України, які відбудуться 31 березня, можуть сфальсифікувати досить незвичайним способом.

Підсумки президентства Порошенко: бездарно втрачений час - Гордон