Найголовніше і найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 3 квітня.

У Порошенка відреагували на вимоги Зеленського: "успішно провалили"

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді Зеленського про повноваження парламенту у відповідь на перелік вимог, що надійшли від штабу Зе! до чинного глави держави Петру Порошенку. Так, команда звернулася до президента з проханням скасувати декларування доходів і витрат для громадських активістів.

Водіям заплатять за ями на дорогах: в які двері стукати, щоб отримати гроші

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так сталося, що водії в Україні щодня їздять по поганих дорогах, і частенько з-за цього їх улюблені "ластівки" страждають. Буває, що за ремонт проходиться віддати ціле стан. Юристи впевнені, що в такому випадку домогтися від чиновників компенсації — це реальність.

Друзі Олексія Булдакова розповіли, як помер актор і чому

Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Лева" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

"У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так рано пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років тому і тепер це не трапиться вже ніколи…", - чуттєво і з сумом зазначив актор.

Страсний тиждень 2019: історія, головні традиції і заборони свята

Страсним тижнем здавна прийнято називати шостий тиждень Великого посту, що передує головного православного свята – Великодня. Під час Страсного тижня згадують про останні дні життя Христа, про перенесені ним страждання, розп'яття на хресті, смерть і воскресіння. Православна церква особливо шанує ці дні і рекомендує віруючим прагнути провести їх в духовному міркуванні, молитвах, без сварок і образ. Про історію, традиції і заборони – читайте в нашому матеріалі.

Про допомогу більше не мрійте: влада уріже субсидії

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

З момент введення субсидий українським урядом, ця державна допомога зовсім не покращиа життя більшості українців, а, навпаки, викликав ще більше недовіри до влади та безліч суперечок.