Після того, як відбувся перший тур виборів президента, і результат став очевидним навіть без того, щр ЦВК ніяк не може його озвучити, у команді Петра Порошенка запахло смаженим.
Армія так званих "порохоботів" не спить ні вдень, ні вночію Вони, не покладаючи рук, люто клацають по клавіатурі, обливаючи брудом конкурента свого боса - "смішного кандидата" і коміка Зеленського.

Однак, їхні "коменти" і дописи дуже часто не вирізняються логікою і розумом, в переважній більшості -це звичайні "лайномети".
Всі дописи "порохоботыв" зводяться до єдиного сенсу: кожен крок Зеленського потрібно трактувати, як непрохідну тупість, а кожен крок Порошенка - як найтоншу політика.
Таку думку висловив на своїй сторінці блогер Мітя Раєвський.
"Отже. Що ми дізналися.
За Зеленського голосували тупі. А фейки про те що безвіз скасують через перший тур виборів форсять дуже розумні.
За Зеленського голосували продажні люди низької моралі. А піарять свого кандидата на загибелі двох фронтовиків люди дуже високої моралі.
Зеленський гуморить для бидла, зате хохми про "коміка-гоміка" і "лайнокомандуючого" - це вершини гумору і сатири, це Честертон, Вудхауз, Джером К. Джером. А не 5-Б клас після фізкультури, не переплутайте.
Що в команді у Зеленського колишні регіонали, і вже одне це не дозволяє за нього проголосувати. А колишні регіонали в БПП і Бойко на "Прямому" - це треба так було для справи, велика політика, "тримай ворогів ближче", нічого ви не розумієте.
Що Зеленський боїться дебатів, а Порошенко на "Суспільне" не прийшов, тому що ну просто, тоді не потрібно було, це тонка гра.
Взагалі, кожен неочевидний крок Зеленського потрібно пояснювати його непрохідною тупістю, а кожен неочевидний крок Порошенка - це найтонша політика і дуже складна гра", - написав блогер.

Нагадаємо, Зеленський зробив гучну заяву щодо дебатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Петро Порошенко після оголошення екзитполу викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента.

Також Знай.ua писав, озвучена дата теледебатів кандидатів другого туру.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще