НАТО 4 квітня відсвяткувало свою 70-ту річницю і досі альянс залишається найбільшою військовою міццю у світі. Астролог Влад Росс спрогнозував, що чекає НАТО найближчим часом.

Зараз все більше наростає напруга з-за США, які заявляють, що ЄС неохоче виділяють гроші на оборону і таким чином основний фінансовий тягар лягає на американців.

Також в Європі все частіше звучать пропозиції про те, що їм необхідно потурбуватися створенням власної армії.

Україна в НАТО

"Враховуючи всі ці процеси, сьогодні складно сказати однозначно, чи потрібно Україні вступати в НАТО, оскільки є ймовірність, що Альянс може розвалитися або зазнати ґрунтовні перетворення", - сказав він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Астролог вважає, що в разі, якщо Євросоюз продовжить існувати, то НАТО найближчим часом буде видозмінюватися.

НАТО і Україна

"Найімовірніше, європейська армія дійсно буде створена. Сатурн і Марс у річній карті НАТО, особливо в 2020 році, будуть проходити по зодіакальному знаку цього утворення. Це говорить про те, що до 2020 року Альянс буде існувати, а от після – почне трансформуватися", - пояснив Росс.

Влад Росс переконаний, що американці і європейці залишаться союзниками, однак буде запущений процес створення армії Євросоюзу.

"Таким чином, в світі будуть існувати дві незалежні одна від одної армії – американська і європейська. При цьому армія Євросоюзу стане союзником НАТО. Альянс при цьому все одно буде залишатися самою потужною військовою організацією у світі, принаймні, в найближчі пару років. А Україну точно приймуть нову європейську армію", - резюмував він.

Нагадаємо, віщун напророчив страшне майбутнє після виборів.

Як повідомляв Знай. ua, астролог назвав наступного президента України.

Знай. ua писав, що передбачення Айзека Азімова збуваються через 35 років, переконайтеся самі.