Військовослужбовці Об'єднаних сил взяли в полон терориста російсько-окупаційних військ на Донбасі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відзначається, що близько 01:00 розвідувальна група противника намагалася вийти в тил позицій ЗСУ на Донецькому напрямку.

ЗСУ
ЗСУ

"Добре організована бойова служба на передньому краї і посилена пильність наших бійців, які несуть службу на спостережних постах, дозволили викрити наміри противника", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що у ході бойового зіткнення вороги почали відступати, а один із членів незаконної збройної організації був захоплений у полон, якого відразу ж відправили у штаб для подальшого допиту.

Військовослужбовцями Об'єднаних сил взято в полон бойовика #ООС #операція_ОС Сьогодні, 5 квітня, близько 01.00 ночі,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 4 april 2019

Крім того відзначається, що бійці 54-ї бригади ЗСУ ліквідували окупантів на автомобілі Урал разом з боєкомплектом, який вони доставляли на одну із позицій проросійських терористів.

Варто нагадати, що за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово". До того ж, на питання "як зупинити війну", Зеленський заявив, що війну зупинити неможливо.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"У війні ти або програєш, або виграєш. Ми можемо перемогти. Дипломатією, економічним зростанням і реальним зміцненням армії", — говорить Зеленський.

Нагадаємо, Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) поінформував уряд Росії про надходження позовів від 380 родичів загиблих у катастрофі МН-17 на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", спецпредставник США в Україні Курт Волкер розкрив фаворита Вашингтона на виборах президента України.

Також "Знай.ua" писав, що колишній головнокомандувач Сухопутних військ Польщі Вальдемар Скшипчак вважає, що США можуть застосувати обмежений ядерний удар по військах РФ, якщо та вторгнеться до Польщі.

Зеленський вже виграв вибори президента і увійде в світову історію політтехнологій - Антонюк