Українцям, які планують цим літом скористатися послугами авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" повідомили важливі новини. Так, в компанії вирішили скасувати ряд рейсів на період літньої навігації.

Такі нововведення відбулися через затримку поставок нових Boeing 737 MAX, які перевізник обіцяв не використовувати до кінця розслідування по їх експлуатації.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії.

літак МАУ
літак МАУ

"Основною причиною змін стала затримка поставки літаків Boeing 737 MAX, які повинні були почати роботу на регулярних рейсах МАУ з середини квітня 2019 року. Однак, у зв'язку з тим, що експлуатацію даного типу повітряних суден припинено до завершення розслідування, поставка трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ відкладається", — зазначили в МАУ.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Boeing 737 MAX

Таким чином, компанія скасовує рейси з Києва у Вінницю, також в квітні, травні і червні — з Києва до Запоріжжя, Херсон, Баку, Мінську, Ригу, Женеву, Амман і Анкару. Крім того, скорочується кількість рейсів на напрямках в Афіни, Стамбул і Єреван. Також відомо, що пасажири, яких торкнулися зміни розкладу, отримають повідомлення та пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршруту.

Варто нагадати, що в кінці жовтня популярний лоукостер Ryanair має намір відкрити нові рейси Харків-Познань і Одеса-Познань. Про це свідчить інформація в системі бронювання авіаперевізника. Повідомляється, що польоти з Харкова у Познань будуть виконуватися з 27 жовтня два рази на тиждень по вівторках і неділях. Вильоти з Харкова о 22:00, вильоти з Познані о 18:00. Вартість квитків починається від 28 євро в одну сторону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український уряд заборонив нерегулярні авіарейси між Україною і Російською Федерацією. Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив у середу, 3 квітня. Проект постанови вніс міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Аваков заявив, що даний проект має на меті захистити державу від можливих загроз через повітряний простір.

Нагадаємо, Ryanair зібрався потролити конкурентів і сам став посміховиськом: фото.

Як повідомляв Знай.uа пілоти українського Ан-124 продемонстрували фантастичну майстерність.

Знай.uа писав, Ryanair раптово змінила плани: названо дату запуску нового рейсу.