Герої українського реаліті-шоу "Наречена для тата" Юрій Шпилька і його кохана Тетяна Сириця одружилися. Окрім того пара заявила, що чекає на поповнення в родині — зовсім скоро у них народиться син.

Шоу "Наречена для тата" транслювали на телеканалі СТБ. У ньому самотній батько шукав наречену. Юрій та Тетяна взяли у ньому участь менш як рік тому. Вони продовжили стосунки й після закінчення проекту.

Згодом пара дізналася про вагітність Тетяни. Пологи заплановані на кінець весни. З ім'ям для майбутнього малюка пара поки що не визначилася.

"Ми планували поповнення в родині після весілля. Так і сталося. Мені стало погано на наступний день. Спочатку думала, що через нерви. Через тиждень зробила тест на вагітність, а там — дві смужки! Отримали на медовий місяць такої ось подарунок (посміхається). Завчасно не хотіли розповідати, можливо, через забобони. Але тепер я готова повідомити: зовсім скоро нас стане більше", - посміхаючись, розповідає Таня.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Героїня романтичного реаліті визнається, що народження дитини — запланований і важливий крок для їх пари. Син коханого Тетяни Сириці — Юрчик — позитивно відреагував на новину і з хвилюванням чекає появи ще одного члена сім'ї.

"Чесно сказати, я думав, що Юрчик сприйме новину в штики, тому, що він був єдиною дитиною в сім'ї. Але коли ми поїхали в Черкаси на УЗД, і лікарі повідомили нам, що буде хлопчик, Юрчик посміхнувся. Він був дійсно радий", - зізнався молодий батько.

Зазначимо, що за правилами реаліті, учасниці проводять місяць в родині героя. Пара разом займається побутом, придивляється один до одного і пробує побудувати відносини. Після участі в проекті Таня і Юра одружилися.

"Я вдячна проекту за знайомство з Юрою. Таке відчуття, що це реаліті було створено для того, щоб ми зійшлися (посміхається). Мені здається, ми б ніколи не зустрілися при інших обставинах. А якби й зустрілися, то, швидше за все, просто пройшли б мимо", - додала Таня.

Нагадаємо, що нова "Кончіта Вурст" вийшла заміж: "бородатий удар" по довгоногим білявкам із третім розміром.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надя Мейхер показала своє справжнє обличчя: без макіяжу виглядає молодшою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим: після 10 років відносин.