Бородата американка Літл Бер Шварц, яка з 14 років страждала гормональним дисбалансом, вдало вийшла заміж і знайшла сімейне щастя. Причиною її незвичайної зовнішності став полікістоз яєчників. Довгий час Літл соромилася своєї особливості, голилася і наносила на обличчя дуже щільний шар косметики, щоб не було видно щетину, що пробивалася.

П'ять років тому американці розбив серце її коханий. Вони зустрічалися вже дуже тривалий час, і одного разу вона зважилася відкритися хлопцеві, а заодно і світу - показала свою бороду і навіть пішла на спеціалізований конкурс краси, де здобула перемогу. Хлопець був не в захваті від цього всього, і наполягав на тому, щоб Літл продовжила ховатися. Але та відмовилася, і союз розпався.

У дівчини опустилися руки, вона впала у відчай і депресію. Проте в 2016 році повідомлення у соцмережі перевернуло її життя. Писав 45-річний Тобіас Бредік, який вирішив підтримати незвичайну леді. І з тих пір між ними зав'язалися ніжні і чуттєві відносини. Тобіас зрозумів, що хоче бути тільки з цією жінкою, хоча на той момент був одружений. Але розлучився.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Незабаром пара вирішила одружитися. Їм не перешкодили навіть релігійні відмінності. Літл - віруюча християнка, Тобіас - сатаніст. Однак пара стверджує, що це не становить для них проблеми, оскільки у них спільні етичні принципи. На весілля прийшло 40 осіб.

“Я відразу зрозуміла, що він дуже добрий і гарний чоловік... він поважав той факт, що я не боялася показати свою бороду“,- каже Шварц, сяючи щастям.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що страшне захворювання перетворило тіло дівчини в щось жахливе - адже все почалося з невинних родимок.

Нагадаємо, агресивне привид подряпало малюка: камера все зафільмувала

Також ми писали, що 71-річна жінка ніколи не відчувала болю: аномалія криється в її генах, вчені не можуть у це повірити.

Нагадаємо, люди поділилися знімками з незвичайними вродженими особливостями.

Як повідомляв портал "Знай.uа" из-за рідкісного захворювання жінки ніс збільшився вдвічі і почервонів.