Через страшну хворобу життя молодої бразилійки виявилося перекресленим. На ногах у 28-річної Карини Родини з Сан-Паулу виросли пухлини по 20 кілограм кожна. Тепер вона носить на ногах зайві 40 кілограм і страждає депресією і страшними комплексами. Але дівчина не здається. Зараз Карина шукає можливість лікування за кордоном.

Історія почалася в дуже ніжному віці. Ще в два рочки лікарі поставили їй діагноз - нейрофіброматоз 1 типу. Все почалося з невинних родимок, які почали жахливими темпами розростатися, пише DailyMail.

З роками ситуація тільки погіршувалася. Коли Родини стала підлітком, її почали дражнити в школі. Бразилійка перенесла кілька операцій, але це давало лише частковий і тимчасовий ефект: пухлини продовжували збільшуватися в розмірах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Карина насилу підбирає собі одяг, у неї розвинувся сильний сколіоз. Вона не може працювати, ходить з працею і рідко виходить на вулицю, так як приваблює до собі занадто багато небажаної уваги. У неї також немає коханої людини.

Родини мріє зібрати гроші для лікування за кордоном. Молода жінка розповіла, що сподівається на те, що її публічна розповідь про хвороби допоможе людям з таким же діагнозом. Сама вона в останнім часом перестала приховувати свої ноги і, хоча їй часто доводиться стикатися з недоброзичливістю людей, вона намагається ігнорувати негатив і долати невпевненість у собі.

Напмним, раніше ми писали, що унікальна аномалія прославила дівчину-"ельфійку" на весь світ: казкова краса, але їй не в радість.

Нагадаємо, агресивий привид подряпав малюка: камера все зафільмувала

Також ми писали, що 71-річна жінка ніколи не відчувала болю: аномалія криється в її генах, вчені не можуть у це повірити.

Нагадаємо, люди поділилися знімками з незвичайними вродженими особливостями.

Як повідомляв портал "Знай.uа" через рідкісноге захворювання жінки ніс збільшився вдвічі і почервонів.

"Знай.uа" писав, на голові у жінки виріс ріг, але лікар її заспокоїла.