Колишня солістка "Віа Гри" Надія Мейхер показала своє справжнє обличчя без макіяжу. Передає Clutch.

36-річна учасника "золотого складу" Надія Мейхер опублікувала фото, на якому з'явилася на суд підписників без макіяжу і фільтрів. На знімку співачка зображена в дуже простому вбранні: шкіряній куртці, трикотажній сорочці кольору хакі і з сірим шарфом навколо шиї.

"Київ. "За бортом" +20. Але проф. звичка, берегти горло, зв'язки.., не дозволяє зняти шарфик.",- підписала знімок Надія.

Шанувальники тут же почали засипати Надію комлиментами та хвалити її за сміливість.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

"Яка класна!!!!!", "Як я Вами захоплююсь, ви еталон краси та жіночності", "У Вас унікальне відчуття стилю!!!!", "Скільки ж у тобі сексу", "Ви чудово виглядаєте", "Молода і завжди справжня", "Без макіяжу ніжніша і молодша"- пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в гламурному, але практичному образі. Для фотосесії зірка перевтілилася з витонченої леді в гламурного гопника. Але при цьому вона зуміла зберегти сексуальність і магнетизм. На одному з фото Надя з'явилася, сидячи навпочіпки у червоному спортивному костюмі. При цьому на її ногах витончені чорні босоніжки.

Нагадаємо, Надія Мейхер показала 50 відтінків сірого і чорного.

Раніше Знай.uа повідомляв, Надія Мейхер спокусила мережу просто і без пафосу.

Також Знай.uа писав, чуттєва Надія Мейхер збуджує мережу в тоненькому плаття без білизни.