У неділю, 14 квітня, в Україні буде не найприємніша погода. Очікується падіння температури та дощі по всій території країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Похолодання та дощ
Похолодання та дощ

На сході та півдні україни очікуються сильні дощі. Температура повітря впаде: на півдні, сході та Закарпатті очікується від 12 до 15 градусів тепла вдень та від 6 до 8 вночі. У центрі і на півночі країни буде ще прохолодніше: від +10 до +13 вдень, та 4-6 тепла у нічний час доби.

На території Західної України вдень синоптики прогнозують від 9 до 11 градусів тепла, вночі - від 3 до 5 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Крім того, прогноз погоди на вихідні 13-14 квітня склала народний синоптик Наталка Діденко. Вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, що у неділю і суботу очікується похолодання, яке буде не таким відчутним лише на сході і півдні.

Так, за словами Діденко, в неділю на заході і півночі очікується +7…+12 градусів. Мешканцям центру пощастить більше, там очікується +10…+15. На півдні і сході - +14…+18 градусів.

"Дощі найбільш вірогідні 13 квітня у східній частині України, 14 квітня - на Півдні. На решті території без істотних опадів. У Києві 13-14 квітня переважатиме прохолодна погода, температура повітря +8 +10 градусів, однак суттєві опади малоймовірні", - повідомила Діденко.

Вихідні в Україні будуть переважно холодними, лише на Сході та Півдні повітря залишится теплішим. У суботу-неділю...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 12 april 2019

Нагадаємо, різкого зльоту температури у травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів. Про це в інтерв'ю заявив народний синоптик Леонід Горбань.

Раніше Знай.uа повідомляв, синоптики прогнозують, що у Вербну неділю в Україні буде прохолодною і вітряною, а от на Великдень очікується тепла погода.

Також Знай.uа писав, у найближчі дні в Україні збережеться прохолодна і дощова погода, потепління очікується з 18 квітня. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко у своєму блозі.