Напад на українського посла в Лондоні: поліція відкрила вогонь

У Лондоні поліцейські відкрили вогонь через напад на авто посла України. Автомобіль був припаркований під стінами посольства України у Великобританії. Інцидент стався в суботу, 13 квітня. Нападник умисне наїхав на службовий автомобіль посла України у Великобританії Наталії Галибаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства.

Що Зеленський робитиме з Донбасом і НАТО

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо. Про це розповів представник штабу шоумена Володимира Зеленського Дмитро Разумков. Крім того, Разумков зазначив, що, незважаючи на недосконалість Мінського процесу, такий формат цілком прийнятний.

Перевірки, штрафи та відключення: українцям приготували комунальне пекло

В Україні у комунальній сфері з'явилися нові правила. Так, починаючи з 1 травня 2019 року за борги по комуналці за кожен день прострочення будуть штрафувати в розмірі 0,01% боргу після 20-го числа. Відомо, що нововведення передбачені законом про "Житлово-комунальні послуги". Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Заморозки до -5: українців попередили про підступні плани стихії

У західних та північних областях вночі 14-15 квітня ймовірні заморозки. Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

"Вночі 14-15 квітня у західних та Житомирській областях на поверхні грунту заморозки 0-5°, у Рівненській, Волинській, 15 квітня та Житомирській областях у повітрі сильні заморозки 0-3°", - сказано в повідомленні.

Україна розпрощається з мільярдами

У поточному році Україна, у відповідності з загальним державним боргом, зобов'язана виплатити понад 450 мільярдів гривень. З них, по зовнішньому державному боргу - майже 150 мільярдів гривень. Про це стало відомо з повідомлення Міністерства фінансів України.