У найближчу добу українців очікує холодна, похмура та дощова погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок, 16 квітня у більшості регіонів пройдуть дощі. В Карпатах можливий мокрий сніг, лише вночі в південній частині без опадів.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень у східній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень в Україні 8-13°, на Закарпатті до 17°.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

У Києві час від часу дощитиме. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7° тепла, вдень близько 10°.

У Центральній геофізичній обсерваторії повідомили, що в столиці у середу, 17 квітня найвища температура вдень була +25,2 в 1956 році, найнижча вночі -5,3 у 1929 році.

Дощі
Дощі

У четвер, 18 квітня на Прикарпатті, місцями у південній частині та на Вінничині очікується невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Вночі стовпчики термометрів покажуть 1-6° тепла, в північних, центральних, Рівненській та Волинській областях заморозки на поверхні грунту 0-5°, на сході країни. У Чернігівській і Сумській областях заморозки в повітрі 0-3°. Вдень в Україні 10-15° тепла, на Закарпатті до 19°.

У Києві в четвер опади не очікуються. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 11-13°.

Дощ в Україні
Дощ в Україні

Нагадаємо, що на заході країни очікується мінлива хмарність 16 квітня. Вночі українців будуть кошмарити заморозки, вдень прогнозують 8-13 градусів тепла. У північних, Вінницькій та Черкаській областях хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на поверхні ґрунту заморозки. Вдень 7-11 градусів тепла. На півдні і сході пройдуть дощі, денна температура становитиме +9 до +14 градусів.

Дощі
Дощі

Раніше ми писали, що гряде планетарний катаклізм: хвиля землетрусів охопить весь світ.

Також портал Знай.uа повідомляв коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.