Націоналізований "ПриватБанк" пояснив клієнту, як за допомогою банкінгу "Приват24" замовити вивід великої суми з особистого рахунку. Варто зазначити, що клієнт банку був обурений блокуванням рахунку під час зняття грошей.

Про це стало відомо завдяки обуреному відгуку клієнта в мережі.

"Прийшов у відділення банку, щоб отримати гроші, які у мене насобирались за рік! Мені сказали, що такої суми у відділенні немає і "прийдіть завтра". Годували "завтраками" цілий тиждень, а грошей так і не було. Якщо немає грошей в банку, то може є проблема про яку нам не кажуть? Загалом, вирішив знімати через банкомат. Вдалося перевести в готівку 20 тис і картку заблокували! У відділення сказали, що підозрюють у фінансових махінаціях і поки що розбираються. Я шахрай?", - повідомляє клієнт банку.

У свою чергу в службі підтримки фінустанови повідомили про те, що необхідно робити у випадку зняття великої суми грошей з особового рахунку в банку.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Для зняття великих сум завжди можна скористатися попереднім замовленням готівки в потрібне відділення. Замовлення проводиться у особистому кабінеті Приват24, меню "Всі послуги — Послуги — Замовлення готівки". Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок.", - заявили в службі підтримки банку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 16 квітня, державний "ПриватБанк" запровадив нову послугу, яка дозволяє придбати безготівкову валюту через мережу терміналів самообслуговування. Так, вперше нововведення з'явиться у Києві. Про це йдеться в повідомленні банку.

Нагадаємо, гроші заробітчан: що ПриватБанк зробив з мільярдами перекладів.

Як повідомляв Знай.uа "ці люди вас обнулять": Данилюк нагадав Порошенку фатальні слова.

Також Знай.uа писав, Данилюк розповів про роль Порошенка в Приватбанку: "Ви заважали мені захищати інтереси України".