зарплата
зарплата

Зарплати українців нечувано зростуть: у Нацбанку зробили важливу заяву

У I кварталі 2019 року українські підприємці поліпшили свої прогнози щодо темпів зростання економіки протягом наступних 12 місяців, про що вони розповіли під час опитування Національним банком.

В повідомленні Нацбанку кажуть: "Українські компанії в I кварталі 2019 року покращили свої прогнози щодо темпів зростання економіки, так і щодо розвитку власного бізнесу протягом наступних 12 місяців. Підприємства чекають уповільнення інфляції і помірного ослаблення курсу".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Дебати або не дебати: дружина Зеленського вирішила замість слуги народу

Дружина лідера президентської гонки в Україні Володимира Зеленського Олена розповіла, якими вона бачить дебати між її чоловіком і Петром Порошенком. Олена Зеленська розповіла, чи може кандидат у президенти Володимир Зеленський скласти гідну конкуренцію гаранту на дебатах.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії влітку: влада вводить нове правило, це потрібно зробити вже сьогодні

Субсидіанти, які отримують пільги на оплату компослуг "живими грошима", отримають їх у квітні і травні. А ось влітку запрацює інша система. В уряді повідомили, що українцям замість грошей на руки субсидії видаватимуться у вигляді доплат до пенсій або "живих" грошей в Ощадбанку.

Надія Савченко
Надія Савченко

Савченко заговорила вперше після звільнення

У середу, 17 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко записала перше відеозвернення до українців. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Нардеп зазначила, що "вона вийшла на свободу вже двічі, але є українці, які шостий рік перебувають у неволі".

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський може повернути ПриватБанк після виборів

Зараз українці все більше замислюються про денаціоналізацію Приватбанку. 16 квітня Господарський суд Києва оголосив перерву до 7 травня 2019 року у справі за позовом Ігоря Коломойського. Таким чином це питання відклали до закінчення виборів.