Синоптики обрадували українців новим прогнозом. Очікується, що в Україні з понеділка, 22 квітня, прийде потепління. Варто зазначити, що на територію нашої країни завітає м'яка тепла погода.

Таким прогнозом поділилася синоптик Наталя Діденко в соціальній мережі Facebook.

За інформацією синоптика, 19-21 квітня в Україні очікується сильний північно-західний вітер. Температура повітря поступово підвищуватиметься, протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +11...+16 градусів. У неділю, 21 квітня, в день президентських виборів, найтепліше буде у західних областях — до +15...+19 градусів.

погода навесні
погода навесні

А ось 19 і 20 квітня істотні опади в Україні малоймовірні, 21 квітня періодичні дощі пройдуть на заході та півночі України. За прогнозом Діденко, на початку наступного тижня в більшості областей України очікуються періодичні дощі. Опади чергуватимуть з проясненнями і вже 23 квітня припиняться.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З понеділка, 22 квітня, в Україні почнеться потепління. Протягом 22-24 квітня максимальна температура повітря в більшості областей підніметься до +15...+23 градусів. Зазначимо, що за даними Херсонського обласного центру з гідрометеорології, до кінця поточного тижня денна температура підніметься до 15 градусів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в найближчі кілька днів в Україні утримуватиметься досить прохолодна погода, однак циклон піде з країни. Як повідомляє replyua.net, посилаючись на прогноз метеоцентру, 18 квітня, в четвер, атмосферний фронт піде з країни, і опади припиняться в більшості областей, за винятком Миколаївської, Чернівецької, Одеської, Вінницької, Івано-Франківської та Львівської.

Нагадаємо, погода розділить Україну навпіл: кому +20, а кому заморозки.

Як повідомляв Знай.uа погода на 19 квітня: xb не зіпсує стихія дебати для Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа писав, Чистий четвер: прикмети, повір'я та ритуали.