Популярний український співак, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який разом зі своєю дружиною співачкою Alyosha підписали меморандум про співпрацю з агентством ООН – UNFPA, тепер став офіційним послом ООН у справах молоді.

Про це стало відомо завдяки повідомленням співака на офіційній сторінці гурту "Антитіла" в соцмережі Instagram.

Фото з Instagram Тараса Тополі

Відомо, що представники ООН з Тарасом Тополею підписали Меморандум про взаєморозуміння між Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерством молоді і спорту України. Тепер музикант зможе активізувати участь молоді у всіх процесах України. Під керівництвом ООН Тарас Тополя відповідатиме за розвиток молоді в Україні та вирішувати актуальні питання з цієї сфери.

"Мені приємно бути залученим до цієї справи. Два роки тому ми швидко знайшли спільну мову з командою U-Report. Завдяки залученню до таких проектів молодь безпосередньо впливає на зміни в нашій державі", - коментує співак.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український співак і лідер популярного гурту "Антитіла" Тарас Тополя заявив про своє бажання балотуватися в депутати Верховної Ради України. Відповідне повідомлення він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. При цьому Тарас Тополя запитав у телеведучого Сергія Притули, чи не збирається і він стати нардепом.

"Прийняв рішення балотуватися до ВР. Сергій Притула ти як?", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, підтримують героїв Донбасу з перших днів війни: топ-9 зіркових волонтерів, не злякалися куль і мінометів.

Як повідомляв Знай.иа обіцяли гнати до Львова і вішати: музиканти згадали, як відстоювали Україну під дулом.

Також Знай.uа писав, улюбленець Зеленського розповів про передвиборний турі: з нами це не працює.