Студія "Квартал 95" вже написала концерт без участі шоумена і кандидата в Президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомив представник студії і штабу Зеленського Артем Гагарін для "Новое время".

За його словами написаний концерт без фронтмена Володимира Зеленського відбудеться 5 травня. Більше того Гагарін розповів, як "кварталівці" будуть жартувати над Володимиром Зеленським.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"Уже написаний концерт і зйомки 5 травня без Зеленського. Життя триває. Якщо 95 квартал зупиниться, то хто буде жартувати над Зеленським? Але мені здається, що він зробить все, щоби не дати нам жодного приводу для таких жартів", – сказав Гагарін.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд до Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії". Крім того, Руслан Стефанчук запевнив, що вони мають бачення щодо електронного управління. І наразі сказав, що працюють з потужною групою економістів, які пропонують ідеї для економічних законопроектів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, політолог Сергій Гайдай розповів, що думає про обидвох кандидатів. За словами політолога, Петро Порошенко дуже талановитий тактик, а от що таке стратегія - не відчуває. І якби він добре рахував, якби був більш мудрою і стратегічною людиною, можливо, для нього результат міг бути іншим.

Як повідомляв "Знай.ua", українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Також "Знай.ua" писав, що команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявила про більш, ніж тисячу порушень на виборчих дільницях.

"З початку роботи виборчих дільниць більше тисячі порушень! Наша гаряча лінія оброблює кожен дзвінок від схвильованих громадян, сотні повідомлень приймає Telegram-бот!"- йдеться у дописі.

Розвернути Україну в бік Росії неможливо - Гладких про вибори і масовий психоз