Будова російських окупантів - Кримський міст вже завдав непоправної шкоди природі. Україна може його підірвати, але може й використовувати в економічних цілях.

Про це заявив екс-заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко в інтерв'ю "Главреду".

Експерт зазначив, що такий розклад можливий тоді, коли анексований півострів повернуть під юрисдикцію України.

"Кримський міст можна було б використовувати, в першу чергу, в економічних цілях, щоб, насамперед, покращувати стан справ в самому Криму", - розповів експерт.

Кримський міст
Кримський міст

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ігор Романенко додав, що міст будувався, в першу чергу, як "стратегічний засіб для поставок озброєння, військ та всього необхідного в Крим на випадок, якщо військовим шляхом його спробують повернути Україні".

"Хоча цей міст — дуже вразливий. Ось, наприклад, зараз Україна почала робити ракети, але на все потрібен час: на виготовлення, випуск, навчання військ. Усе-таки, такі ракети могли б дістати до мосту. Раз пустили ракету — і підірвали. Про уразливість цього мосту я говорив ще тоді, коли його будували, а Жириновський захлинався слиною, але це його проблеми", - сказав Романенко.

Кримський міст
Кримський міст

Варто зазначити, будівельники залізничних підходів до Кримського мосту почали працювати в посиленому режимі. З обох сторін мостового переходу, з Краснодарського краю і з окупованої Керчі, стрімкими темпами йдуть роботи. Рейки укладають на місці будівництва станції "Керч-Південна" та у залізничному тунелі на підході до Кримського мосту.

Нагадаємо, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.

Як повідомляв "Знай.ua", масштабної екологічної катастрофи не уникнути: Кримський міст знищує все живе, замість моря буде болото.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти в істериці рятують своє творіння, яке може впасти будь-якої миті.