Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Буде дуже цікаво: у Зеленського назвали питання, яке він приготував для Кабміну

Володимир Зеленський, який переміг на виборах Президента України, підніме перед урядом питання обґрунтованості ціни на газ. Представник команди Зеленського Олександр Данилюк розповів, що вартість газу на ринку значно знизилася, що має вплинути і на український ринок. Він зазначив: "Ви знаєте, що сфера тарифів не знаходиться у сфері компетенції президента.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українцям подарують довгі вихідні на Великдень і травневі

В цьому році світле православне свято Великодня українці відзначатимуть у неділю, 28 квітня, відповідно понеділок, 29 квітня, також буде вихідним. Варто уточнити, що офіційним українським святом є День праці першого травня. Тому в цей день також передбачено додатковий вихідний.

В Україні пролунала жахлива ДТП: десятки постраждалих, загинула дитина

У Волинській області сталася страшна ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження. Нещастя сталося 21 квітня, в неділю. Про це стало відомо з місцевої преси, яка, в свою чергу посилається на прес-службу обласної Нацполіції.

акція на підтримку закону про мову
акція на підтримку закону про мову

Мовний закон можуть ухвалити вже цього тижня

Закон про мови може бути ухвалений ще до кінця поточного тижня. Про це заявив голова Комітету з питань культури і духовності, нардеп від "Народного фронту" Микола Княжицький. Микола Княжицький закликав народних депутатів у четвер, 25 квітня, підтримати у другому читанні законопроект №5670-д" Про забезпечення функціонування української мови як державної". Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради в понеділок, 22 квітня.

Олександр Усик
Олександр Усик

Усик прокоментував результат виборів

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик, якому нещодавно запропонували російське громадянство, з сарказмом прокоментував результати другого туру виборів президента України. Відповідне відео він опублікував в соціальній мережі Instagram.