У четвер, 25 квітня, в Україні буде тепло, але вітряно. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують невелику хмарність. У західних областях можливий короткочасний дощ. В інших регіонах опадів не передбачається. Вітер в більшості регіонів переважно південно-східний 5-10 м/сек. У західних областях пориви сягатимуть 15-18 м/с.

На Заході країни вдень очікують +20 +22, вночі прохолодно +6 +9. У центральних і північних регіонах вдень термометри покажуть +21 +23, а вночі +7 +7.

На Півдні України вдень очікують +21 +23, вночі температура опуститься до +5 +7. У східних областях країни вдень температура триматиметься на позначці +21 +23, вночі +5 +6.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

погода навесні
погода навесні

В Карпатах вдень +8 +13, вночі - +3 +8. На узбережжі морів вдень +14 +19.

У Києві завтра, 25 квітня, мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/сек. Температура повітря вдень +21 + 23. Вночі опуститься до +3 +8.

Від 25 до 28 квітня в Києві і області переважатиме високий рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо навіть після Великодня холоди не збираються залишати територію України. Жителів нашої країни чекає три хвилі похолодання. Якось весна в цьому році не задалася, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Як повідомляв Знай. ua, про погоду на травневі свята відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Синоптик порадував українців неймовірним прогнозом – 30-градусна спека вже на порозі. За словами синоптика початок травня стане помірно теплим, проте справжнього сонця можна очікувати тільки після 9 травня, коли пройдуть сильні дощі.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.