Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленського атакували: новообраного президента уже притиснули

Національне антикорупційне бюро України почало офіційне розслідування стосовно компанії "Кіноквартал", яка належить обраному президентові Володимиру Зеленському. Зараз вже відомо, що детективи розслідують ймовірну розтрату коштів, які були надані Державним агентством з питань кіно.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ПриватБанк попередив українців про неминуче

ПриватБанк влітку перезавантажить Приват24. За словами голови правління фінансової установи Петра Крумханзла, тестування бета-версії нової програми почалося ще в березні цього року. Зараз вже відомо, що оновлена платформа запрацює в повну силу вже через кілька місяців. Відомо, що оновлена версія матиме більший перелік функцій.

Українським водіям представили нову онлайн-послугу

З 24 квітня водії можуть замовити і оплатити виготовлення індивідуальних номерних знаків онлайн, після чого отримати його у найближчому відділенні "Нової пошти". Для того, щоб скористатися нововведенням, необхідно авторизуватися на Електронному кабінеті водія. Онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua і на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі "Електронні послуги".

Субсидія
Субсидія

Українцям припинять видавати субсидії

Одержувачі монетизированої субсидії, які мають заборгованість по комунальних послугах, не будуть в майбутньому отримувати "живі" гроші на руки. Відповідної постанови в даний час на сайті Урядового порталу поки ще немає, проте відомо, що Кабмін прийняв його під час свого засідання, яке відбулося 17 квітня.

300 кілограмів наркотиків намагалися "протягнути" в Європу

У Києві правоохоронці затримали іноземних громадян, які займалися наркоторгівлею, вилучено понад 300 кг героїну. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Столичні поліцейські виявили велику партію наркотиків у ніч з 23 на 24 квітня. Іноземці перевозили наркотичні речовини через Україну в Європу.