У Штабі Операції Об'єднаних сил заявили, що українські захисники на Донбасі посилили пильність, бойову службу і розвідку. Так, підрозділи Збройних Сил України готові до стримування збройних формувань російського агресора за всіма можливими напрямками.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

Відомо також, що всі відділення підготувалися до припинення спроб дестабілізації обстановки. Також українські воїни готові забезпечити громадський порядок в районі на час святкування Великодня. Зокрема, командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів до дій за призначенням.

Сергій Наївши, командувач ООС

Популярні новини зараз
Приватні виконавці взялися за боржників: стягують рекордні суми "Нафтогаз" звернувся до українців: зробіть це до 25 числа Пенсіонерам простягнуть руку допомоги: грошей не дадуть, але забезпечать продуктами Журналісти показали як Порошенко підривав обороноздатність країни: «Заробляв на війні»
Показати ще

Так, проведено перевірки і тренування резервів, уточнені завдання підрозділам розвідки, артилерії і контрснайперської боротьби. Окремо перевірено та підготовлено всі складові сектору безпеки, які задіяні у ООС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українським військовим на Донбасі вдалося завдати нищівного удару по позиціях терористів "ДНР". Вони знищили вогневу позицію бойовиків. Про це повідомляють на сторінці фонду "Повернися живим" у Facebook. Завдяки точному попаданню ударів ЗСУ по позиціях терористів, бойовики втратили вогневу точку, з якої наносили удари по українським захисникам.

"Поки мирну територію країни поглинають круговерті передвиборних баталій, хтось на сході запалює бліндажі ворога, точно закидаючи туди за два Птури один за одним. На цих кількох секундах відео горять вогневі позиції бойовиків на Ясинуватській розв'язці під Донецьком, дорога з якої веде в окуповане місто. Українські військові планомірно і неухильно "розбирають" розв'язку бліндаж за бліндажем, ДЗОТ за дзотом, прагнучи відвоювати рідну землю", - коментують користувачі.

Нагадаємо, українські захисники відправили відому "ополченочку" до пекла: жорсткі кадри.

Як повідомляв Знай.uа вступ України в НАТО: європейські міністри поставили жирну крапку.

Також Знай.uа писав, прощалися на колінах: в Мелітополі поховали героя, що захищав Україну до останнього подиху.