Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів, як убезпечити дитину в його кімнаті.

"Ми вже з вами говорили, якою має бути дитяча кімната для дитячого здоров'я, тепер давайте поговоримо про те, якою вона має бути для дитячої безпеки. Почніть тему безпеки з вікна. Насамперед дитина не повинна мати можливості його відкрити і вивалитися, по-друге, зверніть увагу на підвіконня: на підвіконні не повинно бути ніяких горщиків з квітами, тому що, якщо вони там є, вони рано чи пізно впаде комусь на голову.

Всі меблі, вся побутова техніка, мають бути найретельнішим чином закріплені. Не повинно бути ніяких мотузочок, за які дитина потягне, тобто, якщо є які-небудь штори, жалюзі – мотузочок бути не повинно. Фіксую увагу на електриці: зрозуміло, захисні накладки на розетки, звичайно ж заховані всі дроти. Фіксуємо двері, тобто двері жодним чином не повинні притиснути дитині пальці. І особливу увагу зверніть на захисні накладки на кути", - розповів популярний український педіатр.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.