Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани

Колишній власник ПриватБанку Ігор Коломойський розповів про свої подальші стосунки з переможцем президентських виборів в Україні - 2019 Володимиром Зеленським. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю одному з пропагандистських каналів.

"Я готовий допомагати йому порадами і іноді допомагаю, але це не є масовим явищем", - зазначив Коломойський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лупили з гранатомета: моторошна НП посеред Києва перелякала Україну

В селі Гнідин під Києвом невідомі з гранатомета обстріляли житловий приватний будинок. Серед людей постраждалих немає, пошкодження отримав тільки будинок. Зловмисники зникли з місця події. Надійшло повідомлення, що в одному з сіл Бориспільського району чутно вибухи, а під час виїзду на місце інциденту слідчо-оперативна група знайшла залишки від самого РПГ. Ніхто не постраждав, єдине – пошкодили будинок.

Страшна трагедія: екс-президент раптово помер

У суботу, 27 квітня, стало відомо про смерть колишнього президента Ефіопії Негассо Гидада, який був кумиром для мільйонів людей. У ЗМІ повідомляється: "Колишній президент Ефіопії Негассо Гидада, який керував країною з 1995 по 2001 роки, помер в суботу на 76-му році життя. Як зазначається, політик помер у Німеччині, де проходив лікування. Діагноз лікарі не повідомляють.

Великдень
Великдень

Пасха 2019: що можна святити в церкві, а що заборонено

У неділю, 28 квітня православні християни відзначають головне свято - Великдень. В цей день тисячі віруючих вирушать до храму, щоб освятити продукти для святкового столу.

Прогноз погоди 28 квітня: частина України святкуватиме Великдень, а частина - Різдво

На Великдень, 28 квітня, на заході України, у Харкові і Луганську очікуються невеликі дощі. Про це пише народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За словами синоптика, під час великодніх вихідних в Україні очікується тепла погода, проте, у західних та північних областях можливі дощі з невеликими грозами. На всій іншій території України буде суха погода.