У новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Після виборів звільнилося головне крісло у Львівській обласній адміністрації, яке за інформацією ЗМІ не проти зайняти депутат Володимир Парасюк", – заявив Валерій.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

У той же час Кошовий дотепно пожартував про те, що на місці Парасюка теж не відмовився б від посади.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ти знаєш, якщо би я кілька років тому вдарив головою в голову генерала СБУ, і у мене скоро закінчувалася депутатська недоторканність, я теж був би не проти очолити що-небудь де-небудь подалі. Можна і у Львові. А ще краще, де-небудь у Кенії або на Гваделупі", – сказав Євген Кошовий.

Раніше повідомлялося, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустіної.

Не оминув своєю увагою цей інцидент і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Він звернув увагу на помилку російських ЗМІ у програмі "ЧистоNews".

Кошовий продемонстрував фотографію згаданої українки, яка схожа на Олену Зеленську хіба що кольором волосся. При цьому Кошовий натякнув на те, що за цю безглузду помилку у Зеленського можуть виникнути проблеми з дружиною.

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Квартал 95" ошелешив невідомими фактами з життя переможця президентських виборів Володимира Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.

Також Знай.uа писав, що дружину кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олену, яку 20 квітня внесли в розділ "Чистилище" сайту "Миротворець", вже видалили звідти.