Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський обрав главу своєї Адміністрації

У середу, 1 травня, стало відомо про те, що новообраний президент Володимир Зеленський нарешті визначився з главою Адміністрації Президента. Про це заявила довірена особа Володимира Зеленського Вадим Галайчук.

комуналка
комуналка

Запрацював скандальний закон про ЖКП: що зміниться для простих українців

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У середу, 1 травня, в Україні набув чинності закон "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну оплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочення. Про це зазначається у тексті нового закону.

ПриватБанк
ПриватБанк

Дубинський розкрив правду про державний ПриватБанк

Державний "ПриватБанк" в квітні, на наступний день після виборів, продав колекторським компаніям 40 000 кредитів клієнтів. Тепер до них дзвонитимуть і звертатимуться до суду не співробітники банку, а "чорні" колектори, які купили борги по 5 копійок за 1 гривню.

вода з крана
вода з крана

Сотні тисяч українців залишать без води: "подарунок" на травневі

З середи, 1 травня, у Рівному через борги місцевого населення припинили централізоване гаряче водопостачання. Про це повідомили в прес-службі ТОВ Рівнетеплоенерго. Варто уточнити, що відключення гарячої води, зокрема, пов'язане безпосередньо з підвищенням Нафтогазом ціни на газ.

мокрий сніг
мокрий сніг

Раптовий снігопад накрив українське місто

У середу, 1 травня, в місті Сокиряни Чернівецької області вдень випав шалений сніг. Відповідне фото свого засніженого двору виклала на своїй Facebook-сторінці місцева жителька Лариса Тулюлюк. Жінка вже встигла розповісти, що до вечора снігопад почав танути. Однак користувачі мережі тут же розповіли, що сильно здивувалися, коли помітили на вулиці раптову зміну погоди.