Відома своїми порадами блогероміністр Уляна Супрун пояснила небезпеку лайків в соціальних мережах для людини.

Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

Супрун прокоментувала намір Instagram приховувати дані позначки під постами. Вона підкреслила, що одним із досліджень серед підліткової аудиторії Instagram визнаний платформою, що найнегативніше впливая на психічне здоров'я.

Як зазначила Супрун, кількість віртуальних друзів не підтверджує соціалізацію людини і часто діє навпаки, викликаючи почуття самотності в реальному житті.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Instagram хоче відмовитися від показу лайків заради психічного здоров’я користувачів. Така новина з’явилася минулого...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 1 mei 2019

Супрун нагадала, що існує безліч досліджень, які підтверджують негативні ефекти від надмірного користування соцмережами:

-додатковий стрес;

-підвищення відчуття тривоги;

-зниження самооцінки;

-порушення сну;

-погіршення настрою;

-розвиток депресії;

-залежність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що очистити організм від шлаків, допоможуть не соки, клізми або рис, а голодування. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Виявляється практика голодувати може бути корисною не тільки протягом одного дня на рік. Давня практика посту в наш час отримала наукове підтвердження і Нобелівську премію з медицини. Мова йде про автофагію. Що це?", - йдеться в замітці.

Варто нагадати, що в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка у своїх щоденних блогах в соцмережах дає поради українцям, написала кілька рекомендацій щодо застосування вітамінів. Уляна Супрун розповіла, що українці найчастіше віддають перевагу вітамінам у таблетках, вважаючи, що таким чином вони поліпшать своє здоров'я. Втім, за словами Супрун, штучні вітаміни не замінять овочі й фрукти.

Нагадаємо, нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".

Як повідомляв Знай.uа кидають все і тікають за кордон: медреформа залишить українців без найкращих лікарів.

Також Знай.uа писав, дружина Зеленського зізналася, що пов'язує слугу народу з Коломойським: Вова голосно кричав.