На вихідних соціальні мережі розбурхали моторошні кадри труни, яка пропливає в річці Лопань повз популярний харківський клуб "Арізона". Жахаючі душу кадри виклали в популярній спільноті Харкова в соціальній мережі Instagram.

"Просто труна, що пропливає по річці біля «Арізони». Гортай далі" - написано в публікації.

Українці в коментарях щосили обговорюють цю подію, не забуваючи про гумор:
"Ця труна вже три роки пливе. 3 роки тому, я його постила в вк", "Може це була тематична вечірка в стилі ходячих", " За Порошенка пливе", "На кладовищі суботник ,попливли роднулики далі.", "Декорації пливуть на відкриття Арізони. Можливо, в цьому році нові лежаки будуть", "Хто човен втратив?", "Хтось передумав.", "Скоро попливе господар", "Ти неси мене, річка", "Мокрі ходаки?", "Дракула на відпочинку", "Хтось вирішив піти,в останнє плавання", " Хтось зає.. лежати без діла".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що це не перший випадок в Харкові, коли з річок виловлюють труни. В березні 2016 року в Немишлі також виявили труну, в якому знаходились папірці та ганчірки.

І та ж річка Лопань також вже була джерелом "пливучих човнів", коли в лютому 2016 року жителі виявили страшну знахідку в районі вулиці Искринської.

"І в одному, і в іншому випадку там перебували спаленний папір і ганчір'я. Зараз його звідти вже забрали та утилізували. Я абсолютно точно стверджую, що в районі Немишлі немає ніяких кладовищ, які могло б розмити. Також я не можу сказати, що у нас на сьогоднішній день є паводок, тому технічно це неможливо. Мені важко прокоментувати, хто і навіщо це робить", - заявив тоді Олексій Багач, заступник директора Департаменту комунального господарства Харківської міської ради.

Нагадаємо, у США Boeing з сотнею пасажирів на борту звалився в річку

Як раніше повідомляв "Знай.uа", тюремний автобус протаранив тягач з танками

Також портал "Знай.uа" писав про те, що в Росії автобус з українцями врізався у вантажівку.