ПриватБанк опинився в епіцентрі чергового скандалу, пов'язаного з онлайн-покупками, вчиненими без відома клієнтів, про що стало відомо з чергового гнівного відгука на сайті «Мінфін».

Так, у неділю, 5 травня, обурений клієнт написав відгук, в якому зазначив, що працівники фінансової установи не можуть підтвердити шахрайські покупки в інтернеті: "Платіж двічі проведений на гугл плей, хоча у мене карта там взагалі не прив'язана, ці работнічкі приватбанку самі крадуть з рахунків, оплачують послуги всякі через гугл".

Відгук клієнта

Клієнт з ніком 1Fox підкреслив, що в підтримці йому відповіли, ніби покупку здійснив близький друг або член родини, хоча, за словами самого клієнта, сім'ї у нього немає. Після того, як він написав, що його рахунок не прив'язаний до Google Play, він звинуватив співробітників банку у крадіжці.

Працівник фінансової установи написав, що заявка на повернення коштів банком вже подавалася і вона буде розглядатися протягом 15 днів. За цей час клієнт може самостійно звернутися до одержувача грошей і попросити їх повернути. При отриманні відмови банк має право виставити суперечку, проте терміни її розгляду становлять 120 днів.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Відділення Приватбанку

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що найбільший державний банк ПриватБанк віддасть більшу частину свого прибутку державі, тобто своєму акціонеру - 90% чистого прибутку по 2018 рік буде перераховано Мінфіну. Згодом ці кошти потраплять до бюджету. Мова йде про суму в 11,52 млрд гривень з усіх 12,8 млрд гривень, зароблених фінансовою установою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно розгніваний клієнт залишив відгук про роботу Приватбанку, в якому звинуватив його в небажанні допомогти постраждалому від шахраїв. Жінка розповіла про крадіжку телефону, який вона відразу ж заблокувала, однак це не завадило зловмисникам зробити з нього покупку.

Також "Знай.uа" писав, що фінансовий аналітик групи ICU Михайло Демків розповів, що фінансистам вдалося конвертувати безготівкову гривню в готівкову, для підкріплення кас та завантаження банкоматів, на суму близько 3 мільярдів.