Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 7 травня.

В Україні обрали нового голову Антикорупційного суду: названо ім'я

На зборах суддів Вищого антикорупційного суду України головою новоствореного Антикорупційного суду обрано суддю Олену Танасевич. Під час таємного голосування її обрали 23 з 28 суддів. За другу кандидатку — суддю Саландяк Ольгу з Вінниччини — проголосували 10 суддів, передає "Суспільне".

Зеленський розпрощався з Кварталом 95: кому слуга народу "подарував" свій бізнес

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Близький друг і бізнес-партнер Володимира Сергій Шефір розкрив правду про долю бізнесу новообраного президента Володимира Зеленського.

Про це він розповів в інтерв'ю theБабель.

"Він вийшов з бізнесу. Може, там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Він знає, що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п'яти років", - розповідає Шефір.

Парубієм зацікавилися в НАБУ: у чому підозрюють спікера

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Парубія запідозрили в можливому нецільовому використанні бюджетних коштів. Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, який напередодні обговорив інавгурацію з Володимиром Зеленським, зацікавилися в НАБУ. Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит Українських новин.

Інавгурація Зеленського б'є всі рекорди: таке відбувається вперше в історії політики

З'явилася інформація, що переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський йде на реальний рекорд. Вся справа в тому, що за законом, дата вступу на посаду глави держави має бути не пізніше, ніж через 30 днів після оголошення результатів виборів.

Суд прийняв рішення про арешт Савченко: відео

Надія Савченко
Надія Савченко

У вівторок, 7 травня, у Броварському районному суді перенесли засідання по справі народного депутата Надії Савченко і екс-керівника центру визволення полонених Володимира Рубана за неявку захисників другого.

Суд переніс попереднє засідання на 31 травня на 11: 00. Суддя вирішив відкласти засідання, "враховуючи тяжкість злочину", підкресливши обов'язковість наявності захисників.