У британському "Конкорд коледжі", де навчається молодший син чинного президента Порошенка почався період випускних тестів і іспитів.

Про це повідомляє "Страна".

Відомо, що Михайло Порошенко свої великодні канікули провів разом із сім'єю в Україні, навідміну від сестер, які закінчують лише перший курс навчального закладу.

Варто відзначити, що цього року навчання в "Конкорді" подорожчало. І якщо в 2017/18 році оплата становила 37 800 фунтів стерлінгів, то зараз ціна вже 39 900 або 1 млн. 362 тис. 585 гривень за курсом НБУ на 10.05.2019.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відзначається, що у цю вартість входить проживання, спортивні зали, плавання, харчування і пральня. Проте не включені підручники, комісія за іспити та уроки музики.

При цьому останній іспит у коледжі цьогорічно пройде 25 червня, вже після нього син президента розпочне готуватись до вступу до вищого навчального закладу.

Варто додати, що Олександр і Євгенія Порошенки у минулому році вже закінчили цей освітній заклад і стали студентками лондонських університетів. Саша вчиться на економічному факультеті Університетського коледжу Лондона (UCL - University College London), а Женя вибрала факультет "Анімація" в Лондонському Університеті Мистецтв (University of the Arts London).

Варто нагадати, що колишній міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, що команда новообраного президента України Володимира Зеленського в обов'язковому порядку має намір переглянути останні призначення Петра Порошенка.

Нагадаємо, український блогер Михайло Шнайдер розповів, з якими картинками у нього асоціюється період правління Петра Порошенка. Шнайдер розповів, що для нього головна асоціація в епохою президентства Порошенко асоціюється з пенсіонерами, які стоять у довгих чергах за безкоштовною тарілкою супу в дощ, і в холод, і в спеку.

Як повідомляв "Знай.ua", суддя Печерського районного суду української столиці Олег Білоцерківець отримай від Міноборони нагородну зброю рівно за місяць до того, як закрив справу проти одного з синів звільненого секретаря РНБО України Олега Гладковського (Свинарчука) Михайла.

Також "Знай.ua" писав. що український адвокат Олексій Філатов звільнився з посади заступника глави Адміністрації президента України Петра Порошенка. Причини звільнення не вказано.