Літак зламався просто в повітрі: нова катастрофа приголомшила світ

Легкий літак марки Cessna розбився в штаті Кінтана-Роо, який розташований на південному сході Мексики. При цьому на його борту знаходилося двоє людей, вижити їм не вдалося. Повітряне судно прямувало за маршрутом з міста Плайя-дель-Кармен в Канкун, але через нетривалий час після зльоту воно впало недалеко від муніципалітету Отон-Бланко. Згідно з попередньою інформацією, причиною катастрофи могла бути поломка, яка виникла просто під час польоту. В даний час розслідуванням трагічної події займається місцева прокуратура.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Рада прийняла рішення: у Зеленського буде один день на розпуск парламенту

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Якого числа і де саме: у Верховній Раді чи в іншому місці, відбудеться інавгурація обраного президента України Володимира Зеленського — до цих пір не знає ніхто. А тим часом у Верховній Раді зареєстрували вже шостий проект постанови про проведення інавгурації Зеленського.

Україна готує вичерпну відповідь роздачі паспортів на Донбасі

Політика Російської федерації по відношенню до України ніколи не зміниться, навіть якщо помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова замінить екс-посол Росії в Білорусі Михайло Бабич. Таку думку висловив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет
Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет

Заявивши про розкол, Філарет екстрено зібрав архієреїв

Почесний Патріарх Київський і всієї України Філарет зустрівся в столичному Володимирському соборі з архієреями Православної церкви України. Філарет також відправив запрошення предстоятелю Православної Церкви України Єпіфанія, щоб провести богослужіння у Володимирському соборі разом.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський виграв суд по справі ПриватБанку

У понеділок, 13 травня, Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляцію НБУ на рішення Окружного адмінсуду Києва від 2 березня 2018 року. Нагадаємо, що Окружний суд Києва задовольнив позов колишнього акціонера ПриватБанку кіпрської компанії Triantal Investments Ltd.