Винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Харківського апеляційного суду.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", – йдеться у заяві.

У той же час уточнюється, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

"Іншою постановою судді апеляційну скаргу захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишили без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінально-процесуального кодексу України", – розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Ракетній, у Херсоні сталася смертельна аварія, коли вантажівка "КАМАЗ" збила на смерть 11-річного велосипедиста. Як повідомляється на сайті нацполіції Херсонської області, інцидент стався вдень 11 травня.

Зараз вже відомо, що 52-річний водій автомобіля скоїв наїзд на неповнолітнього хлопчика, який рухався на велосипеді. Відомо, що в результаті ДТП хлопчик загинув від отриманих травм. Попередня причина ДТП – раптовий виїзд велосипедиста на перехрестя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Нагадаємо, у Києві п'яний шумахер перетворив іномарки на місиво: дикі деталі масштабної ДТП.

Як повідомляв Знай.uа у Києві прогриміли шалені ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою: фото.

Знай.uа писав, умовне замість 10 років в'язниці: справу Зайцевої цинічно змінюють.