У світі є безліч професій: якісь більш затребувані, а якісь -менш. І кожен сам для себе сприймає пріоритетність того або іншого напряму, таким чином формуючи тренди. Серед українців провели опитування,яке показало, яких професій вони соромляться, уникають, а так само - ким прагнули бути в дитинстві.

Опитування було опубліковане на сторінкці спільноти "Наш Київ" у соціальній мережі Facebook. Перший блок стосувався того, яку професію люди вважають ганебною. Багато хто відповідав, що немає ганебних професій і соромно не працювати. Адже кожна професія важлива і, в будь-якому разі, хтось повинен виконувати певну роботу. Але, були і ті, хто називав професію повії і сутенера, нервово сміючись. Правда, на запитання про те, чому їхня робота краща, українці знітилися і не знали, що відповісти.

Голос вулиці: ким працювати соромно?

Вам колись доводилося соромитися своєї роботи? А ким би ніколи не пішли працювати? Дивіться, що на це відповіли люди на вулиці і пишіть в коментарях свою думку! #ГолосВулиці #КаринаЖжот

Geplaatst door Наш Киев op Maandag 13 mei 2019

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Одна українка поділилася тим, що колись працювала там, де їй було соромно.

"Відразу після університету я намагалася заробити, продаючи сміттєві пакети в ресторанах. Мені було соромно, але я розуміла, що хтось повинен це робити."

На питання про те, чому ж тоді професії діляться на більш престижні та менш, люди одноголосно відповідали, що це все або стереотипи або ж те, що кожен сам для себе вирішив. Адже є щось, що краще для нас за рівнем зарплати, необхідним навичкам або ступенем завантаженості.

Останній блок складався з питання "Ким ви хотіли бути в дитинстві?". І серед звичних вчителів, космонавтів, фінансистів, лікарів та адвокатів було і дещо дивовижне. Дівчина з Білорусі зізналася, що хотіла бути президентом. Ведуча на це відповіла, що там взагалі без шансів з цією посадою.

Само собою, що у більшості не склалося з дитячою мрією, але була одна українка, яка мріяла стати педагогом і зараз працює в цій сфері. Жінка зазначила, що дитячі мрії і доросла реальність - це кардинально різні речі.

Нагадаємо, масова бійка і зламана нога: родич Меган Маркл влип в гучний скандал, подробиці.

Як повідомляв Знай.uа підготовку до ЗНО перетворили на комп'ютерну гру: стань Бетменом, равликом або піратом.

Також портал Знай.uа писав, що доходи Порошенка і Гройсмана б'ють рекорди: українці зайві на святі життя.