Цей тиждень в Україні буде по-весняному теплим - у деяких регіонах стовпчики термометрів покажуть до +25+27. У найближчі дні на заході країни пройдуть невеликі дощі з грозами, на півдні і сході - переважно сухо.

Середа, 15 травня

Невеликі опади і грози пройдуть у західних і північних регіонах України. Денна температура становитиме від +17 до +24 градусів. Мінлива хмарність без опадів при температурі до +25 очікується на півдні і сході, в центрі країни.

Четвер, 16 травня

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У більшій частині регіонів України очікуються невеликі дощі з грозами. Температура вдень підніматиметься до +25. На півдні і сході сухо, мінлива хмарність, температура повітря вдень від +20 до +26.

П'ятниця, 17 травня

Майже на всій території України прогнозують невеликі дощі з грозами. Виняток - Запорізька та Сумська області. Денна температура повітря становитиме від +20 на заході і до +27 - у Луганській області.

Нагадаємо, понеділок, 13 травня, стало відомо, що всього через два дні в українців з'явиться можливість замовляти квитки абсолютно на всі рейси в Польшу в онлайн режимі. Добру новину повідомив голова правління Укрзалізниці Євген Кравцов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також голова правління Укрзалізниці уточнив, що вже з 15 травня квитки на всі міжнародні потяги в Польщу можна буде замовляти на офіційному сервісі перевізника.

Зазначимо, через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня. Однак, затяжних дощів чекати не варто, а в липні почнеться справжня спека — до +32+34 градусів.

Цю інформацію повідомив синоптик Леонід Горбань в коментарі журналістам.

Він зазначив, що червень в Україні почнеться з дощів і прохолодної погоди. У західних областях температура становитиме +15+17 градусів, а в центральних областях та на сході трохи більше — +17+19 градусів тепла. А вже з 6 червня буде різкий стрибок температури вгору — до +22+26 градусів.

Нагадаємо, чому українці масово відмовляються від прописки.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали сумну демографічну статистику.

Знай.uа писав про те, що вчені приголомшили новою теорією Земля — в'язниця для людства.