Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 17 травня.

Турчинов подав у відставку: біжить ще один

Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Команда чинного президента України Петра Порошенка тане, як сніг на сонці. Слідом за главою АП Віталієм Ковальчуком і представником глави держави Іриною Луценко, йде і Олександр Турчинов - секретар РНБО.

У п'ятницю, 17 травня, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов оголосив, що йде у відставку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Закон про імпічмент та "нульова декларація": які ноу-хау готує президент Зеленський

Днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть завадити слузі народу виконати дані українцям обіцянки. Однією з таких загроз він вважає закон, який мав обмежити повноваження президента.

Янукович-молодший таємно приїхав до України: отримає ласий шматок

Син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр приїжджав на тимчасово окуповані території Донецька. Відповідну інформацію підтвердили в "ДНР". Про це повідомляється в Telegram-каналі Народна правда-Донбас.

Клімкін подав у відставку: чому пішов з поста глава МЗС України

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Міністра закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що йде у відставку з посади. Відповідне відео з поясненням причин свого рішення він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Як я і обіцяв, щойно написав заяву про відставку. У понеділок, у день інавгурації, сформую її до ВР та для нового президента України. Я вважаю, що так правильно. Правильна позиція. Правильна з точки зору нормальної політичної культури", - сказав Клімкін.

Заробітчанам розповіли, як отримати іноземну пенсію: 25 років та регулярні податки

Хто з українців, які виїхали на заробітки до Європи, можуть розраховувати на пенсії?

Держава уклала 20 договорів про соціальне забезпечення громадян України, які працюють за кордоном. Звісно, це стосується тих мігрантів, які працюють за договором і платять податки. В майбутньому держава, в якій вони проживають, може нарахувати їм іноземну пенсію.