Переможець Євробачення 2019

Переможцем Євробачення став представник Нідерландів Дунакан Лоуренс з піснею "Arcade". Букмекери майже відразу пророкували саме йому перше місце на конкурсі і в результаті все так і склалося.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зеленський визначився з найважливішими призначеннями

В інтернеті з'явилася інформація про перших трьох призначеннях новообраного президента України Володимира Зеленського в якості глави держави.

"СБУ - депутат від "Батьківщини" Владислав Бухарев, МЗС — колишній заступник міністра Вадим Пристайко, глава АП — Іван Баканов. Поки так..." — йдеться в повідомленні.

Оновлена Верховна Рада піднесе сюрпризи

На майбутніх парламентських виборах 2019 в Раду можуть потрапити 4 партії. За прогнозом соціологічної групи Рейтинг. Партії, які наберуть від 5% голосів будуть - "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та ВО "Батьківщина".

Укрзалізниця влипла в скандал з багатостраждальним експресом

В Укрзалізниці розгорівся черговий скандал. Потік скарг на експрес до Борисполя від пасажирів не припиняється. Про черговий неприємний інцидент розповів українець Богдан Гайчук у своєму Facebook.

Літак з українцями не долетів до Єгипту: перші подробиці

У той час, коли літак був у повітрі з українськими туристами, на борту оголосили про бомбу. Про це повідомив ресурс Kyiv LIVE в Facebook.

"Сьогодні, літак, що летів з Києва на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх", здійснив екстрену посадку в аеропорту Одеси через "мінування". Невідомий повідомив, що на борту літака нібито знаходиться вибуховий пристрій", - зазначають у публікації.