Авіакомпанія Wizz Air на два тижні запустить прямі рейси з Києва до німецького міста Фрідріхсхафен, яке розташоване на березі Боденського озера. Полетіти в прекрастное місце українці зможуть з 18 по 30 вересня замість польотів у місто Меммінген.

Цю інформацію повідомляє Avianews.

Представники авіакомпанії розповіли, що зміна пов'язана з роботами на злітно-посадковій смузі в аеропорту Меммінген. З 17 до 30 вересня повітряні ворота даного аеропорту будуть повністю закриті. Аеропорт міста Фрідріхсхафен розташований на відстані близько 60 кілометрів від аеропорту Меммінген. Вартість за авіаквитки стартує від 2099 гривень.

літак
літак

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Рейси в Меммінген також скасував ірландський лоукост Ryanair. Зміни вже внесені в систему бронювання рейсів Львів - Меммінген, які не будуть виконуватися 20, 23, 27 і 30 вересня.

Уточнимо, що Фрідріхсхафен - це друге за чисельністю місто на Боденському озері, відоме як курорт і міжнародний виставковий центр.

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила пасажирських перевезень.

Також портал Знай.ua писав, що популярний лоукост авіаперевізник Wizz Air оголосив про відкриття нового рейсу з Києва в Лейпциг (Німеччина).