На євробляхерів чекають стотисячні штрафи

З 22 серпня почнуть діяти нові штрафні санкції за порушення при ввезенні автомобілів на єврономерах. Про це зазначається на сайті Державної фіскальної служби.

Зміни внесені Законом України від 16 травня 2019 року №2725-VIII "ПРО внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про електронні довірчих послуги".

У Зеленського чітко відреагували на заяви про відставку

У четвер, 23 травня, у програмі "Право на владу" досліджували важливі теми: відставка уряду, дострокові вибори в парламент і резонансні кадрові призначення Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Петиція вже набрала 25 тисяч голосів і з огляду на це ведуча програми Наталія Мосейчук поцікавилася, розцінюють в команді Зеленського такі акції як політичний булинг, або президент буде на це реагувати.

Як будемо розмовляти з мовного закону, кого торкнеться в першу чергу і які штрафи

Нещодавно Верховна Рада України прийняла Закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Він набуде чинності 16 липня 2019 року. Закон підтримали 278 депутатів.

Парламент почав розгляд документа 28 лютого. За цей час депутати схвалили або відхилили 2 тисячі 65 поправок з 2 тисяч 82.

США перевели Україні колосальну допомогу в доларах

За п'ять років після Революції Гідності США виділили на підвищення обороноздатності українських військ і захист державних кордонів країни понад 1,1 млрд доларів.

Цю інформацію повідомили в четвер, 23 травня, на сторінці американського посольства в Україні. Дані з'явилися через кілька тижнів після того, як США передали ЗСУ два сучасних контрбатарейных радара класу AN/TPQ-36.

Філарет розкрив справжню суть Томосу

якби українські церкви заздалегідь знали зміст томосу, то вони б на нього не погодилися. Про це Київський патріарх Філарет заявив в інтерв'ю українським ЗМІ.

"Сталося об'єднання єдиної української православної церкви. На підставі цього об'єднання Константинопольський патріарх дав нам томос про автокефалію. Але ми на Соборі не знали його змісту. Дізналися вже після об'єднання. Якщо б ми знали його зміст, то ми не погодилися б на такий Томос", – переконаний Філарет.