Зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спровокувало сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти мимо і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.

Верховна Рада
Верховна Рада

"Це знаменитий Борислав Соломонович. І він теж мажоритарник. Борислав Соломонович обраний депутатом Верховної Ради по одномандатному виборчому округу № 62 в Житомирській Області. Про його подвиги можна розповідати дуже довго і докладно. Але я думаю ви їх і так добре знаєте. Тим більше, що вся Україна в прямому ефірі дивилася захоплюючі пригоди нашого "Героя". Так от, на майбутніх парламентських виборах, він знову збирається йти до Верховної Ради. І знову по мажоритарці. Він щиро сподівається отримати депутатський мандат завдяки своєму прикормленному гречкою і лавочками округу. Мені б дуже хотілося запитати у Житомирян. Невже ви знову за нього проголосуєте? Невже у нього є хоч найменший шанс знову зайняти тепле парламентські крісло? Думай...ті. Адже до виборів залишилося менше двох місяців" - написав Шнайдер.

В продолжении темы про Мажоритарку. Это знаменитый Борислав Соломонович. И он тоже Мажоритарщик. Борислав Соломонович...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 23 mei 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях українці діляться своїми думками на цей рахунок:
"Делікатес сезону: бутерброд з гречкою", "Я дуже сильно сумніваюся, що ті, хто потребують гречку, цікавляться постами в інтернеті.", "Чому козляра не у в'язниці?", "Як можна вибрати таку пику"

"Він повинен сидіти у в'язниці за всі гріхи і злочини", "Ось це морда. Невже не видно, що від нього криміналом тягне?", "Кнур", "Яка мерзенна пика".

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомлялось раніше, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.