На недавньому концерті "Кварталу 95" у Туреччині, який відбувся без участі тепер уже президента Володимира Зеленського, відомий гуморист Валерій Жидков виступив зі стенд-апом.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Фрагмент його виступу, який мав шалений успіх у глядачів, опублікований на YouTube.

Комік тонко завуалював подію. Він докладно розповів про панахиду за "особистостю, яка тільки ненависть оточуючих".

"Коли людина йде, про нього або добре, або нічого. Але іноді бувають такі люди, що гарного сказати нічого, але й промовчати не виходить. Панахида за дуже погану людину - це дощ, парасолька, всі в чорному", - сказав Ждков.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Валерій Жидков

Українці припустили, що номер, очевидно, присвячений колишньому президенту Петру Порошенку.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Жидков заявив, що похорони стали для міста великим святом. Адже жителі прощаються з якимось Миколою Петровичем. Він зазначив, що покійному подобалися сльози інших людей, а тому закликав не стримуватися. На пам'ятнику вибито дві дати 2019-1965. Дату смерті поставили першою, вважаючи її більш важливою, ніж народження.

"Він прожив коротке, але дуже довге для інших життя. Він стільки не встиг зробити — і це чудово. Сьогодні ми прощаємося з тілом, але не душею. Всі знають, що душі в цьому тілі ніколи не було. Своєю кончиною Микола Петрович поставив у глухий кут навіть патологоанатомів. Вони і не підозрювали, що в людині може бути стільки лайна", — розповів Валерій Жидков.

Ведучий підкреслив, що на похорон зібралися багато людей. Всі вони вирішили особисто переконатися у тому, що покійний більше ніколи не встане. Для цього деякі навіть почали тикати в труп палицями. Кладовище обрали невипадково. Воно стало знаковим місцем для покійного. Адже у свій час він зніс десятки могил, щоб побудувати будинок. До того ж, чоловік встиг приватизувати ботанічний сад і частину пляжу. Тому його тіло вирішили поховати "скрізь по частинах".

Нагадаємо, в Києві на тату-фестивалі один з учасників набив собі на тілі портрет Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у "Кварталі 95" розповіли про зйомки чергового випуску гумористичного шоу без Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі підростає "зміна" Зеленському.