Повстання в одеській колонії: на місці бунту залишилося попелище

В мережі показали знімки, на яких можна помітити наслідки пожежі в одеській колонії №51 після того, як там стався бунт. Фото опублікував у своєму Facebook глава Слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет.

Саакашвілі повертається в Україну, названо дату

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі виявив бажання повернутися в Україну до кінця цього тижня і, можливо, прибуде в країну вже в п'ятницю.

"Зараз є ймовірність того, що Зеленський скасує указ Порошенкоа про позбавлення Михеїла громадянства, так само, як зробив раніше ще з деякими його указами", - стверджує джерело.

Зеленський терміново прибув на передову

27 травня президент України Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом на окуповану територію Луганської області. Там глава держави відвідав позиції бійців ЗСУ в населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

Під Харковом застрелився син українського топ-чиновника

В місті Зміїв, що в Харківській області, звів рахунки з життям 15-річний школяр з 11 класу. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ НП в Харківській області. Зазначається, що хлопець застрелився за допомогою рушниці, яка розташовувалося в кутку кімнати.

Скляне диво Кличка не простояла і двох днів

На пішохідно-велосипедний міст у Києві, який тільки 25 травня урочисто відкрив мер Києва Віталій Кличко з братом Володимиром, тріснула скляна вставка. Сталося це після того, як група невідомих активно на ньому поскакала. За іншою версією – в міст стріляли.