В компанії, яка буде керувати резиденцією "Межигір'я", заявили, що будуть зберігати її територію в належному вигляді, розвивати природу, туризм, наукові дослідження. Про це йдеться в документах фірми "Скомпані".

Переможець конкурсу хоче розділити резиденцію на зони: історико-культурну, масово-видовищну, пляжну, зону відпочинку і прогулянок, оздоровчо-спортивну, ресторанну, дитячу та інші.

Всі історичні пам'ятники залишать в публічному доступі. При цьому в "Межигір'ї" будуть проводити концерти, фестивалі, виставки, лекторії.

Відкриттям ресторану в будинку-кораблі "Галеон" вже займаються Євген Клопотенко і Ганна Герман. Ще на території працюватиме фуд-корт зона, де розмістять близько 15 торгових точок.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

"Скомпані" хоче зробити "Межигір'я" доступним для людей з інвалідністю, літніх людей. Крім того, у резиденції Януковича збудують табір для дітей з інвалідністю.

В оздоровчо-спортивній зоні обіцяють зробити "відкритий простір під ігрові і навчальні майданчики, спортивні майданчики", в дитячій – "сучасні дитячі майданчики на відкритих галявинах".

Для отримання доходу фірма-переможець збирається залучати туристів (від 200 тисяч до 9 мільйонів гривень на рік), здавати в оренду об'єкти та окремі локації (від 50 до 600 тисяч), надавати готельні послуги (від 40 до 150 тисяч).

Також новий управитель розраховує на заробіток від виконання платних робіт і послуг, рекреаційних послуг і проведення спеціальних послуг.

У той же час 20% прибутку від реалізації товарів і послуг "Скомпані" буде забирати собі. Інша частина повинна спрямовуватися до держбюджету.

Нагадаємо, що в "Межигір'ї" проведуть масштабну інвентаризацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, в 2018 році "Межигір'я" задекларувала 3 млн грн благодійних внесків.

Також портал Знай.uа писав, хто став новим керівником "Межигір'я".