Тендерна комісія Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) проголосувала за обрання нового управителем резиденції Межигір'я.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що новим керівником майна колишнього президента Віктора Януковича стала компанії SCompany (ТОВ Скомпані). Рішення було прийнято тендерним комітетом, 29 травня.

При цьому відповідно до відкритих реєстрів фірма була створена лише у 2015 році, її статутний капітал складає мільйон гривень.

Однак журналістка Наталія Седлецька зазначила, що керівник компанії Олексій Вороненко помічник проросійського депутата Євгена Мураєва, який у свою чергу є давнім соратником самого Януковича.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Знайомтесь, новий управитель колишньої резиденції Януковича «Межигір’я» - Олексій Вороненко. Помічник проросійського...

Geplaatst door Natalie Sedletska op Woensdag 29 mei 2019

"Вороненко - директор компанії ТОВ Скомпані, яку тільки що тендерний комітет Агентства з управління корупційними активами оголосив переможцем конкурсу на управління арештованим Межигір'ям", - написала Седлецька в Facebook.

Варто нагадати, що син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр приїжджав на тимчасово окуповані території Донецька. Відповідну інформацію підтвердили в "ДНР".

Нагадаємо, у 2018 році колишня резиденція екс-президента-втікача України Віктора Януковича "Межигір'я" офіційно задекларувала три мільйони гривень благодійних внесків. Однак журналісти встановили, що ця сума 12 разів менша, ніж та, яку він раніше озвучував у ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.ua", колишній резиденції президента-втікача Віктора Януковича запланували провести масштабну, першу після Євромайдану, інвентаризацію. Ревізори від правоохоронців і прокуратури перевірять інформацію активістів про те, що на території Межигір'я знаходиться таємний бункер.

Також "Знай.ua" писав, що скромний президент, який дійсно служить своєму народові і не зловживає своїм становищем - таке буває тільки в найсміливіших мріях. Чомусь будь-який президент вважає своїм обов'язком спорудити небувалі "хороми" і купатися в розкоші. І наш гарант Петро Порошенко - не виняток. Канал 1+1 показав, як виглядає маєток Порошенко в Козині зсередини.