В останній день весни у багатьох освітніх закладах пролунав останній дзвоник, який супроводжувався традиційною лінійкою у дворі школи і виступом школярів. Не рідкістю на таких заходах є присутність представників влади району чи навіть міста, яким намагаються чинити всілякі почесті. Саме ці "почесті" і викликали лють у юриста і блогера Михайла Шнайдера.

Останній дзвоник
Останній дзвоник

Шнайдер наводить фотографію з лінійки в Коростені, коли все вище керівництво, яке відвідало захід, зручно влаштувалася на стільцях у той час, як батьки, бабусі і маленькі діти стійко провели всю лінійку на ногах.

"Ось це фото, на всі 100% відображає систему нашої поки ще діючої влади". Останній дзвоник у Коростені. На стільцях сидять "почесні гості" – мер, народний депутат та чиновники рангом нижче. А діти та літні люди стоять поруч. Стоять на спеці і сонці. Стоять і з благоговінням дивляться на місцевих "небожителів". У зв'язку з цим я можу сказати тільки одне. Настав час змінюватися. І почати слід з самих себе" - емоційно висловився Шнайдер.

Вот это Фото, на все 100% отражает систему нашей пока еще действующей "Власти". Последний звонок в Коростене. На стульях...

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 30 mei 2019

В коментарях українці пишуть свою думку на такий кричущий інцидент:
"Вони прийшли на онуків подивитися! А ці "гості" себе піарять! Жах!", "Совок пальцями не розчавити", "Свинота втомилася", "Вже заборонили на такі меропоиятия цих почесних гостей в лапках,а вони лізуть як таргани!", "Порвала б усіх чиновників і спалила на вогнищі!", "Гречка не допомагає, так пішли по школам. Агітувати на майбутнє".

"Феодали України. Влада відродила феодалізм на всіх рівнях життя.", "Що за гречку вибирали, то і мають", "Ці лінійки мене лякають і тепер, кожен раз хтось із дітей втрачав свідомість. І це вважалося святом?", "А, раби раді і плещуть,що їх відвідали ті,хто їх обкрадає. Раболіпство дуже важко викорінити,треба виростити не одне незалежницьке покоління,щоб Україна змінилася".

Нагадаємо, одинадцятикласниця не пережила іспит з математики.

Як повідомляв "Знай.ua", психологи переконані, що мобільні пристрої можуть бути корисні тільки в тому випадку, якщо дитина буде освоювати їх разом з батьками.

Також "Знай.ua" писав, що українцям розповіли, коли у більшості навчальних закладів відбудуться останні дзвоники.